Здрастуй, Літо!

Нарешті прийшли довгоочікувані літні канікули і, як завжди на початку червня, в Яреськівській школі відкрився табір відпочинку "Зірочка" з денним перебуванням для малечі. Тут діти розважаються, змагаються, вчаться товаришувати, розвивають свої творчі здібності. З учителем англійської мови Свирид О.В. проводяться заочні подорожі до Англії. У кабінеті інформатики з учителем Шарон Р.В. удосконалюють свої знання у комп'ютерній справі. З учителем музики Аксельрод Н.А. співають, танцюють, знайомляться з найкращими мистецькими творами. Так як кожна дитина це яскрава зірочка, вихователі табору знаходять особливий підхід до всіх маленьких зірочок. Для цього колектив вчителів початкової школи спланував роботу згідно вікових особливостей і потреб дітей.

За сприяння відділу освіти, молоді та спорту Шишацької РДА організовуються цікаві екскурсії місцями рідного краю. Так діти табору відвідали музей-садибу М.В. Гоголя. Дякуємо працівникам музею за теплий прийом і з містовну розповідь, за зустріч з героями творів видатного письменника.

Попереду нас чекають цікаві поїздки на завод мінеральних вод, до опішнянських майстрів та на Дібрівський кінний завод.

Для дітлахів Яреськівської школи чотирнадцять днів літнього відпочинку у дружньому колі, запам'ятаються на довго.

/Files/images/cherven_2016/зірочка у класі.jpg/Files/images/cherven_2016/зірочка2.jpg/Files/images/cherven_2016/зірочка гоголеве.jpg/Files/images/cherven_2016/зірочка опішне.jpg/Files/images/cherven_2016/зірочка мінвод.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 216

Дата останньої зміни 01 Квітня 2024

Фотогалерея