Грант від компанії VENCON

Компанія VENCON розпочинає конкурс на вручення грантових призів для учнів і студентів. Нагорода буде розподілена між трьома першими місцями. За перше місце учасник отримує дванадцять тисяч гривень, за друге шість тисяч гривень, за третє три тисячі гривень. Ви також можете стати призером цього конкурсу і поборотися за чемпіонське місце.

Для того щоб взяти участь в проекті необхідно бути учнем або студентом українського освітнього закладу. Учасник вибирає одну з тем, яку він може знайти на сторінці гранту. Звертаємо увагу, що стаття повинна бути не менше 300 слів. Дуже важливо щоб всі вимоги були виконані, в іншому випадку такі роботи не до участі. Не можна забувати норми оформлення листа. Готову статтю чекаємо на пошті: grant@vencon.ua

Нагороди будуть присуджені учасникам, які здобули виграшні місця. Лауреати будуть обиратися незалежними суддями, співробітниками компанії. Кожен з них займається одним з ключових напрямків компанії, і знають багато про систем зволоження та очистки повітря; водонагрівачів та водопостачання; систем очистки води будь-которого уровня складності; кондиціонування та опалення; енергоефективних системах вентиляції. Незалежні судді прочитають всі роботи, які відповідають вимогам і виберуть, які займуть переможні місця. Перевага буде надаватися статтям, які будуть написані в обраній темі, та будуть містити наукові дані котрі відповідають дійсності.

Кiлькiсть переглядiв: 13

Дата останньої зміни 23 Квітня 2024

Фотогалерея