1 вересня - День знань

1 вересня – День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день важко забути!

Сьогодні наша школа знову наповнилась веселим щебетом дитячих голосів, як ніколи, діти цьогоріч поспішали у свій клас, до друзів, до вчителів, до нових знань.

День знань розпочався для учнів першовересневим уроком. Одинадцятикласники привітали першокласників та, за багаторічною традицією, вручили запашні короваї. Для всіх пролунав перший дзвоник від сьогоднішніх іменинників – учениці 11 класу Лейко Вікторії та учня 1-А класу Масловського Данііла.

Щиро вітаємо всіх з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Роки навчання – найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя. Зі святом усіх!

Фотогалерея

Кiлькiсть переглядiв: 96

Дата останньої зміни 23 Квітня 2024

Фотогалерея