Змагання на Кубок Ф.П. Борідька

До Дня Збройних Сил України (6 грудня) 4 грудня у школі відбулися традиційні змагання з військово-прикладних видів спорту на Кубок Ф.П. Борідька серед учнів 8 – 11 класів.

Учнівські команди змагались у таких видах: підтягування на перекладині (хлопці) – найкращий результат показав Пазиненко Максим учень 10 класу; віджимання від підлоги (дівчата) – перемогу здобула учениця 8 класу Зубко Ангеліна; армреслінг – переміг Нечай Дмитро (9 клас); штовхання набивного м’яча – І місце у Пазиненка Максима 10 кл.; стрільба з пневматичної зброї – найкращий результат у Костенка Євгена (11кл.); надання долікарської допомоги – переможець команда 11 класу; перетягування канату – перемога 10 класу. Загальнокомандні місця – І місце – 10 клас; ІІ місце – 11 клас; ІІІ місце – 9 клас. Переможцям вручили Грамоти та перехідний Кубок.

У цей день учнівська молодь вшанувала усіх військових, які у лавах збройних сил України служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави. У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.

Фотогалерея

Світлини

Кiлькiсть переглядiв: 45

Дата останньої зміни 23 Квітня 2024

Фотогалерея